Vissza a főoldalra
Mezőkövesdi kistérség | Éves program | Szabadidős programok | Egyházi információk | Matyóföld kártya | Elérhetőségek | Linkek | Archívum
Hírek
Főoldal
Mozi
Színház
Havi program
Rendezvények
Kiállítások
Közösségi Ház hírei
Pályázatok
Nyári táborok
Érdekességek
Intézmények
Közösségi ház
Tourinfo
Városi könyvtár
Kisjankó Bori Emlékház
Iskolatörténeti Gyűjtemény
Takács István Gyűjtemény
Matyó műzeum
Mezőgazdasági Gépműzeum
Kistérség
Mezőkövesd
Bogács
Borsodgeszt
Borsodivánka
Bükkábrány
Bükkzsérc
Cserépfalu
Cserépváralja
Csincse
Egerlövő
Kács
Mezőkeresztes
Mezőnagymihály
Mezőnyárád
Négyes
Sály
Szentistván
Szomolya
Tard
Tibolddaróc
Vatta
Dokumentumok
Kistérségi Kulturális Stratégia 2009-2014
Kistérségi Kulturális Adatbázis 2011
   

Jogi nyilatkozat

A honlapunk adatbázisába felvitt tartalom szerzői jog hatályába esik, így azt másolni, más elektronikus rendszerbe feltenni tilos. Kizárólag saját használatra szabad a tartalmat, illetve annak részét felhasználni. Ha Ön szeretné több cég adatait saját használaton kívül más célra hasznosítani, kérem keresse meg a tulajdonost az engedély megszerzéséhez.

A honlap adatait nyílvános forrásból szereztük, illetve a cégek vállalkozók saját adatai alapján állítottuk össze, így annak tartalmáért felelősséget nem vállalhatunk. A tartalom használatából eredő károkért nem vállalunk felelősséget, azt mindenki a saját belátása, illetve más forrásból való ellenőrzéssel használja magán- illetve üzleti célra.

A honlapunk mindent megtesz azért, hogy a honlap megfelelő szerveren üzemeljen, és mindig kiszolgálja az idelátogatókat. A honlap hibás működését igyekszünk a lehető legkisebb fennakadással kijavítani. Ha Ön mégis ilyet talál, kérem jelezze nekünk a info@mezokovesdiregio.hu e-mail címen.

Portálunk a személyes adatokat a hatályos jogszabályok szerint kezeli, azt harmadik személynek nem adja át. A látogatók adatait kizárólag statisztikai céllal használjuk fel, IP-címet, és más azonosítót nem tárol a rendszerünk, így ebből semmilyen, a felhasználókig eljuttatható információhoz nem jutunk.

A honlapot lehetőségünkhöz képest igyekszünk rendszeresen aktualizálni, a Közkincstár tevékenységéről tájékoztatni az idelátogatókat cégek Ha Ön találkozik olyan hírrel, vagy információval, aminek a tartalma nem egyezik az Ön által ismert információkhoz, kérem ezt a lehető leghamarabb juttassa el hozzánk, mi, ha tehetjük, utánajárunk ennek, és módosítjuk, illetve töröljük az adatokat. Célunk, hogy a portálunk minél átfogóbb adatokat tartalmazzon a mezőkövesdi kistérségről, s a legfontosabb adatokat a legnépszerűbb keresők is megtalálják.

A portálunk nem garantálja, hogy a honlap 100%-osan elérhető, és hibamentes lesz, de törekedünk erre. Az üzemzavar oka lehet egy rövid ideig tartó fejlesztés, de a bérelt szerver is okozhat a honlap kiszolgálásában átmeneti zavarokat. Ezeket igyekszünk minél hamarabb orvosolni, az ebből eredő károktól és veszteségektől a honlapunk elhatárolja magát.

Kapcsolat | Impresszum | Adatvédelem | Jogi nyilatkozat | Észrevételek